Latvijas Universitātes 74.konference

_DSC0453Latvijas Universitātē jau tradicionāli februāris un marts ir konferenču mēnesis.

LU konference šogad norisinās no 25. janvāra līdz marta vidum. Konference aptver visdažādākās zinātnes nozares. 26. janvārī notika pirmā sekcijas sēde. Šī gada konferences darbs organizēts 129 sekciju sēdēs un 10 plenārsēdēs.

Ikgadējā Latvijas Universitātes zinātniskā konference tiek rīkota ar mērķi nodrošināt pētījumu rezultātu, ideju un domu apmaiņu zinātnieku, docētāju, studentu un viesu starpā, kas ir viena no neatņemamām zinātniskās darbības sastāvdaļām. Latvijas Universitātes zinātniskās konferences notiek kopš 1945. gada.

Konferencē piedalījās arī Meža un Ūdens resursu zinātniskās laboratorijas pārstāves Inga Grīnfelde un Kristīne Valujeva.

2. februārī I.Grīnfelde konferencē uzstājās ar darbuGravas un Vecdzirnavu HES darbības ietekme uz Usmas ezera ūdens līmeņu svārstībām” (autori: J. Pilecka, I. Grīnfelde).

3. februārī K.Valujeva konferencē prezentēja savu darbu “Ilgtspējīgs zemju izmantošanas koncepts: augsnes funkciju optimizācija Īrijā” (autori: K. Valujeva, L. O’Sullivan, C. Gutzler, R. Fealy, R. P.O. Schulte)

_DSC0396

Bioloģiskās daudzveidības noteikšana augsnē (slieku uzskaite un sugu noteikšana).

No Comments

Post a Comment